Bij MENCO in Dordrecht ben je aan het juiste adres voor prachtige gestileerde en sprekende wenkbrauwen. Onze ervaring met de verzorging van wenkbrauwen is meer dan alleen epileren. Wij creëren de perfecte vorm bij jouw gelaat, die jouw uitstraling versterkt en omarmt. Bij Browbar Menco maken we gebruik van een speciale milde wax,deze huidvriendelijke wax verwijdert de kleinste haartjes voor een langdurig gestilleerd resultaat

Een lastige wenkbrauw-vorm, niet het gewenste model erin krijgen of simpelweg te weinig haargroei? Wij geven je wenkbrauwen opnieuw body en stellen indien nodig een groeiplan op om tot een verbluffend eindresultaat te komen. het uitgangspunt is altijd de wens van jouw als klant waarbij we de wenkbrauw in ere houden door nooit teveel weg te halen.

BROWBAR

TARIEVEN:

WAXING & TWEEZING: € 20,-

(het vormgeven van de wenkbrauwen, hierbij maken we gebruik van een milde wax, pincet en word de wenkbrauw eventueel geknipt.)

TINTING: € 15,-

Het verven van de wenkbrauwen is in diverse tinten mogelijk. ( blond, naturel brown, dark brown, black en rose/chestnut. )

MEN BROWS:  € 17,50

Gestileerde stoere wenkbrauwen voor de man.