Hoe werkt het het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep en bijna pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen.

 

De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1x per 1 á 2 jaar laten bijwerken om een optimaal resultaat te bewaren. Standaard moet je zo'n 2 weken na de behandeling terugkomen om de zogenaamde puntjes op de " i " te zetten.

PERMANENT MAKE-UP

WENKBRAUWEN (€ 350,-) 

In overleg met jou worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm van te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van jouw gezicht afgestemd.

Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (shadow of hairstrokes), zodat je een natuurlijke uitstraling houdt en/of krijgt.

VOOR WIE IS PMU BESTEMD?

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

- Geen of weinig wenkbrauwen hebben.

- Moeite of geen tijd hebben zich op te maken.

- Geen haren meer hebben (bijv. door ziekte).

- Geen strakke liplijn hebben.

- Vollere lippen willen.

- Contactlenzen of een bril dragen.

- Veel aan sport doen.

- Sauna/strandgangers.

- Allergisch zijn voor normale make-up.