WORKSHOPS

MAKE-WORKSHOPS

MENCO biedt diverse make-up workshops aan:

NATUREL LOOK

NATUREL-LOOK.

De naturel look is een gereserveerde make-up look, en speciaal gecreërd voor gebruik in het dagelijkse leven.

Je oogt fris en uitgerust. Deze look geeft je een natuurlijke, profiessionele uitstraling.

We leren je een prachtige egale teint te creëren die verzorgd en vooral luchtig aanvoelt. Je ogen worden opgemaakt met matte basic tinten. Door te kiezen voor deze tinten is deze look altijd toe te passen.

Natuurlijk is de make-up niet compleet zonder een sprekende lipstick die onze visagist met expertise op maat-adviseert.

DUUR: +/- 2,5 uur

PRIJS:  € 25,-​ p.p.

MAX 6 PERSONEN

AVOND-LOOK

AVOND-LOOK.

Deze glamoreuze make-up is gecreërd om te stralen tijdens een dinner, avondje uit of feestje. Bij een speciale gelegenheid moet de huid er tip-top uitzien. Een elegante basis creeër je met de juiste foundation, contour en shape technieken en natuurlijk een gezonde blush. De ogen worden uiteraard geaccentueerd met kleuren die zorgvuldig worden geadviseerd door de visagist. Een goede wenkbrauw en classy lipstick zullen je doen stralen op elke gelegenheid.

DUUR: +/- 2,5 uur

PRIJS:  € 25,-​ p.p.

MAX 6 PERSONEN

SMOKEY-EYES

SMOKEY-EYES.

De welbekende smokey-eyes, is een make-up die van oorsprong gecreërd is voor de sterren op de rodeloper. Inmiddels dé bekendste make-up techniek wereldwijd.

Deze dramatische oogmake-up geeft je een zwoele blik en heeft een hoog glamour gehalte. Deze gaat gepaard met krachtige wenkbrauwen, nude of vamp lippen en een stralende egale teint.

DUUR: +/- 2,5 uur

PRIJS:  € 25,-​ p.p.

MAX 6 PERSONEN

 

 

SKINCARE WORKSHOP

Leer je huid te verzorgen naar de behoeftes die zij heeft. 

SKINCARE
SKIN ANALYZER

Kleine misverstanden over het reinigen en verzorgen van de huid kunnen een cruciaal gevolg hebben. In de SKINCARE workshop leer je hoe je je eigen huid optimaal verzorgd met de producten afgestemd op jouw behoefte en huidconditie.

Met een simpel ochtend en avond ritueel zal je huid cofortabel, fris en verzorgd aanvoelen. 

DUUR: +/- 2,5 uur

PRIJS:  € 25,-​ p.p.

MAX 6 PERSONEN

Bij ons in de salon maken wij graag gebruik van een skin-analyzer. Met dit apparaat kunnen wij precies zien waar jouw huid behoefte aan heeft. Zo kan onze huidspecialist de  juiste producten en routines adviseren voor het behalen van een optimaal resultaat voor jouw huid.

DUUR: +/- 30 min p.p.

PRIJS CONSULT: €  25,- p.p.

MAX 2 PERSONEN